Az építőanyagok forrása!

Online befizetés

Az Etyeki Tüzép Kft. és a K&H Bank Zrt. között létrejött megállapodás értelmében lehetősége van az Etyeki Tüzép Kft-től kapott számláit az interneten keresztül bankkártyája segítségével kiegyenlíteni.

Gyors, egyszerű és biztonságos

Elfogadott kártyák:

  • A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.
  • A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Fizetés menete:

  1. Első lépésben meg kell adnia a befizető adatait, az Önnek küldött számla sorszámát és a fizetendő összeget az alábbi űrlapon.
  2. Az űrlap elküldése után a K&H Bank Zrt. fizetőoldalára jut, ahol erősen kódolt kapcsolaton keresztül lebonyolíthatja a fizetést.

HUF
Amennyiben a díjbekérővel kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, kérjük, hívja Ügyfélszolgálatunkat, ahol munkatárasaink készséggel állnak rendelkezésére.

Az Ön személyes adatainak védelme az Etyeki Tüzép Kft. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

A fizetés a K&H Bank Zrt. szerverén keresztül történik erős SSL technológiával kódolt weboldalon keresztül, így az Ön banki adatai garantáltan nem kerülnek illetéktelenek tudomására az Interneten keresztül. Ha az online fizetéssel kapcsolatban kérdése, észrevétele van, hívja az ügyfélszolgálatunkat a 20/315-4853-es telefonszámon.